Termeni și condiții de utilizare

1. Bine ați venit pe site-ul www.webrahost.ro

Webrasoft SRL vă pune la dispoziție acest site sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor și a politicii de confidențialitate publicate sau referite aici. Prin utilizarea acestui website se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral aceste documente disponibile mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea va rugăm să încetați imediat utilizarea site-ului.

Serviciile descrise pe acest site sunt oferite în baza contractului de prestări servicii menționat la punctul 5.
Ne rezervăm dreptul de a modifica, de a adăuga și de a retrage parțial sau în întregime acest document și documentele la care facem referire aici.

2. Descrierea serviciilor

Webrasoft SRL oferă prin intermediul acestui site următoarele servicii:
- Găzduire web;
- Găzduire email;
- Intermedierea înregistrării domeniilor web;
- Înregistrarea și configurarea de certificate SSL folosite pentru criptarea traficului la nivelul serverului de web.

Aceste servicii, respectiv ofertele asociate lor sunt descrise pe site respectiv în contractul menționat la punctul 5. Va rugăm să consultați paginile site-ului și contractul pentru mai multe detalii.

Prețurile afișate pe site nu includ TVA. Facturile se vor emite în RON la cursul BNR din ziua emiterii. După contractarea serviciilor, clienții vor primi un cont prin intermendiul căruia vor putea vizualiza serviciile contractate respectiv situația plăților.

Menționăm că, independent de dorința noastră, descrierea serviciilor /ofertelor publicate pe site poate /pot conține erori legate de preț sau erori ale descrierii facilităților oferite. De aceea nu putem oferi garanții că informațiile de pe site sunt întotdeauna corecte și ne rezervăm dreptul să modificăm prețul și funcționalitatea pusă la dispoziție în cazul unor astfel de erori.

Alte garanții cu privere la servicii, sunt descrise în contractul menționat la punctul 5.

3. Informațiile furnizate si responsabiliate

Informațiile introduse la înregistrarea pe site trebuie să fie corecte. Sunteți resposabil să mențineți actualizate aceste informații prin intermeniul contului dumneavoastră de pe site. Introducerea unor date incomplete, greșite sau neactualizate poate conduce la imposibilitatea de a vă contacta și la oprirea furnizării serviciilor.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de acces (utilizator și parolă) la site-urile și serviciile puse la dispoziție de către noi și sunteți unicul răspunzător de tot ce se întâmplă în interiorul contului /conturilor dumneavoastră.

4. Politica împotriva abuzurilor

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt oferite pentru a fi utilizate doar în condițiile legii. Orice utilizare cu potențial generator de probleme sau abuz al serviciilor oferite este strict interzisă.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile dumneavoastră. În cazul în care Webrasoft SRL este notificată sau observă prin orice mijloace că serviciul oferit a fost abuzat va opri imediat și fără notificare prealabilă accesul dumneavoastră în site și la serviciile contractate.

5. Contractul

Serviciile vor fi prestate de către Webrasoft în baza contractului de prestări servicii disponibil aici.

Obiectul contractului este selectat de către utilizatorul site-ului și comunicat Webrasoft SRL. În urma acestei comenzi, se va emite o factură ce va conține serviciile, respectiv durata pe care acestea vor fi oferite, aceste informații specificate pe factură devenind parte integrantă a acestui contract.

Descrierea completă a acestui proces o găsiți în interiorul contractului.

6. Politica de retur

Webrasoft comercializează produse virtuale prin site-ul www.webrahost.ro deci nu se pune problema expedierii sau a returului unor produse fizice prin curier.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile furnizate aveți posibilitatea de a solicita pe adresa noastră de contact în scris și în termen de 14 zile de la încheierea contractului rambursarea plății pentru: serviciile de găzduire web, găzduire email și servere virtuale.

Dreptul de rambursare a plății nu se aplică în cazul înregistrării de domenii, acest serviciu se supune regulilor specificate de către registrul pentru domenii, fiind doar intermediat de care Webrasoft între beneficiar și ROTLD.

Data de la care se calculează termenul de 14 zile se consideră data încheierii contractului între furnizor și beneficiar adică data comenzii serviciului.

7. Politica de confidențialitate si cookie-uri

Confidentialiatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi, de aceea pentru a proteja datele dumneavoastră, accesul la site se face prin intermediul unei conexiuni sigure HTTPS ce folosește protocolul SSL pentru criptarea datelor schimbate între browserul dumneavoastră și site-ul www.webrahost.ro.

Vă rugăm sa citiți integral politica de confidențialitate si cookie-uri aici.

8. Copyright

Acest website și conținutul său este proprietatea Webrasoft SRL.

În cazul în care doriți să utilizați - în original sau în formă modificată - orice informații conținute pe acest website, puteți să o faceți doar în cazul în care împreună cu acel conținut afișați un link (funcțional) către conținutul original de pe acest site.

Acest site conține și cod scris de alte persoane. Acest cod a fost utilizat în conformitate cu - și se supune licențelor alese de către proprietarii lui inițiali.

9. Contact

Pentru mai multe detalii sau întrebări va rugăm să ne contactați, să descrieți detaliat solicitarea dumneavoastră și să atașați datele dumeavoastra complete de contact (nume, adresă, telefon).

platform logos
Termeni și Condiții         Confidențialitate
© Copyright 2005-2023, WEBRASOFT SRL, Registrar acreditat RoTLD