Despre Noi

Cum platesc?

1. Cum pot cumpara produse de pe site-ul webrahost.ro

Firma Webrasoft SRL comercializează online, servicii web prin intermediul site-ului www.webrahost.ro. Aceste servicii pot fi cumpărate prin transfer bancar sau prin intermediul serviciilor de plată on-line ale euPlatesc.ro.

Puteți cumpăra serviciile afișate pe site astfel:

a. Selectați serviciile dorite și adăugați-le în coșul de cumpărături.

b. Introduceți datele dumneavoastră personale pentru a confirma și finaliza comanda. După finalizarea comenzii se va genera o factură conținând serviciile comandate

c. Pentru a achita suma aferentă serviciilor comandate aveți două posibilititati:

- plata imediată cu cardul pe site. Acesta plată se va derula prin intermediul serviciilor securizate de plată euPlatesc.ro. Pentru mai multe informații vedeți punctele următoare cu privire la securitatea datelor.

- sau plata prin transfer bancar în contul Webrasoft SRL specifcat pe factură. Procesul de plată se încheie în momentul în care am primit confirmarea plății indiferent de metoda de plată aleasă de dumnevoastră. După încheierea acestui proces de plată veți primi accesul la serviciile comandate de dumnevoastră. Menționam că în cazul achiziționării unui domeniu .ro rezervarea domeniului se va face imediat, la RoTLD, pe o perioadă de 30 de zile, înainte de confirmarea plății.

2. Securitatea datelor.

Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Webrasoft SRL, nici de către euPlatesc.ro. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importantă extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, Webrasoft SRL și euPlatesc.ro nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

3. Datele despre credit/debit card:

Dacă ați ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau Mastercard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau Mastercard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

4. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de euPlatesc.ro . Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

- Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite a€“ Webrasoft SRL și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politica de confidențialitate euPlatesc.ro si Politica de confidențialitate webrahost.ro pentru mai multe informații despre subiect.

- Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar - număr de card, data expirării, etc. a€“ să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau Mastercard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau Mastercard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

platform logos
Termeni și Condiții         Confidențialitate
© Copyright 2005-2016, WEBRASOFT SRL, Registrar acreditat RoTLD